Företagsförmedling i Stockholm

Företagsförmedling i Stockholm

Du är aldrig bättre än din senaste match, är en gammal klyscha i sportvärlden. Den gäller även vid företagsförmedling, du är aldrig bättre än din senaste affär. Vi har lång erfarenhet av företagsförmedling och har lärt oss att detsamma gäller vid företagsförsäljning och vid uthyrning av lediga lokaler. Därför investerar vi mycket tid i att hålla koll på marknaden: vilka företag är till salu, vem vill köpa företag, vilka lediga lokaler finns, vilka mäklare har lediga lokaler, vad händer hos andra företagsmäklare, kort och gott, med två fötter på jorden och öron och ögon inriktade på att följa marknadens trender försöker ha så god kunskap om marknaden som möjligt. Vi har regelbundna kontakter med kunder, speciellt i Stockholm, som vill köpa företag för att ligga i framkant när vi får in uppdrag att sälja företag. Vi arbetar också nära flera banker för att kunna hjälpa till med en så bra finansieringslösning som möjligt för våra kunder som vill köpa företag.

Kontakta oss gärna om du har funderingar!

För att kunna genomföra våra uppdrag med så bra resultat som möjligt arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling av våra företagsmäklare. Kraven vid företagsförmedling ökar ständigt. Numera handlar företagsförmedling om så mycket mer än pris, tillträdestidpunkt, konkurrensklausuler och garantier. Kompetens inom miljö, arbetsmiljö, socialt ansvarstagande, certifieringar och tillstånd, är nödvändig för att vara konkurrenskraftig som företagsmäklare på dagens moderna marknad.

Våra expertnätverk, specialister inom ekonomi, skatt, juridik och finans, som finns hos våra samarbetspartners, gör att vi har en väldigt hög kompetens att tillgå inom relevanta ämnesområden. Vår och deras gemensamma styrka är det du anlitar när du anlitar oss som företagsmäklare.

Vi har ansvarsförsäkring som skyddar såväl dig som kund och oss som uppdragsgivare om något skulle gå fel.

Kontakta oss, din företagsmäklare i Stockholm för mäklartjänster och företagsförmedling, om du vill veta mer.

Företagsmäklaren Stockholm

Flaggan 1338
11674 Stockholm
Sverige
Måndag8:00 AM - 5:00 PM
Tisdag8:00 AM - 5:00 PM
Onsdag8:00 AM - 5:00 PM
Torsdag8:00 AM - 5:00 PM
Fredag8:00 AM - 5:00 PM
LördagStängt
SöndagStängt